Räätälöityjä ryhmämatkoja

 

Upea Pietari on vain pienen matkan päässä! Pietari on oiva kohde sekä työ-, kulttuuri- että viihdematkoille ja parasta on, että yhteen matkaan voi sisällyttää vaikka kaikki! Pietari on kiehtova yhdistelmä länsimaista- ja venäläistä kulttuuria. Sen historiallisen keskustan arkkitehtuuri häikäisee ainutlaatuisuudellaan ja upeudellaan ja keskustan ulkopuolella pääsee tutustumaan myös neuvostoajan perintöön. Englannilla Pietarissa pärjää nykyään suhteellisen hyvin ja puutteet kielitaidossa korvataan elekielellä ja ymmärtäväisellä hymyllä.

 

Yrityksemme kautta ryhmämatkan järjestäminen Pietariin on vaivatonta - räätälöimme matkapaketin ryhmänne tarpeiden mukaan, hoidamme kaikki matkajärjestelyt ja annamme valmiin tietopaketin vaadittavista matkavalmisteluista välitettäväksi ryhmän jäsenille. Kauttamme hoituvat niin Venäjän viisumit, matkavakuutukset, matkustusasiakirjat kuin matkan aikataulutus ja kaikki matkajärjestelyt. Voitte valita jonkin valmiin matkapakettipohjan, jonka pohjalta matkaa aletaan suunnitella:

 

Kulttuurimatka

Pietari tarjoaa monipuolisia kulttuurielämyksiä niin taiteen, musiikin kuin arkkitehtuurinkin osalta. Kulttuurimatka Pietariin voi sisältää hyvin monenlaista ohjelmaa. Suosituimpia vierailukohteita ovat esimerkiksi Eremitaasin taidemuseo ja keskustan upeat kirkot. Lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää käynti esimerkiksi Faberge-museossa, venäläisen taiteen museossa, kirjailijoiden kotimuseoissa tai kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa palatseissa. Iltaohjelmassa voi olla esimerkiksi ooppera- tai balettiesitys jossain Pietarin kuuluisista teattereista, venäläinen kansanmusiikkiesitys, venäläinen illallinen tai vaikuttava jokiristeily keskustan hämärtyvässä illassa kevät, kesä ja syksy aikaan.  Lisätietoja kulttuurimatkoista

Kokous-/konferenssimatka

Matka Pietariin on upea mahdollisuus yhdistää hyöty ja huvi. Työasioiden ja koulutusten lomassa ryhmä pääsee nauttimaan myös kaupungin annista kulttuuririentojen ja iltaelämän osalta. Kokous ja koulutustiloja voidaan järjestää jo juna-/laivamatkan ajalle ja Pietarissa hotellin yhteyteen tai jonnekin muualle kaupungille. Kokouksen yhteyteen on helppo järjestää ruokailu tai kahvitarjoilu ja kokouksesta voidaan suoraan tai vaatteiden vaihdon kautta lähteä nauttimaan muusta kaupungin tarjonnasta. Lisätietoja kokous-/konferenssimatkoista

Tyky-matka

Ympäristön vaihdos luo oivat puitteet työhyvinvoinnin kehittämiseen työporukan kesken. Matka Pietariin on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää ryhmän yhteiset kokoukset ja muut aktiviteetit upean kaupungin mahtavaan kulttuuritarjontaan. Tilat yrityksen järjestämille kokouksille ja aktiviteeteille järjestyvät hotellin konferenssitiloista tai muista Pietarin lukuisista vuokrattavista tiloista. Ohjelmaan voidaan myös suunnitella erilaisia ryhmätehtäviä kaupungilla tai jossakin valitussa kohteessa - vain mielikuvitus on rajana. Tyky-aktiviteettien yhteyteen voidaan järjestää ruokailuja ja/tai kahvitarjoiluja ja aktiviteeteista voidaan suoraan tai vaatteiden vaihdon kautta lähteä nauttimaan kaupungin upeasta tarjonnasta museoiden, palatsien tai erilaisten iltaohjelmien muodossa. Lisätietoja tyky-matkoista

Sukulais- tai kaveriporukan matka

Juhlat tulossa, mutta kohde haussa? Pietariin voidaan järjestää erilaisia matkoja myös erilaisille sukulais- tai kaveriporukoille - kaupunkiin voidaan lähteä juhlistamaan esim. syntymä- tai hääpäivää, polttareita, jälleennäkemistä tai ihan muuten vaan. Matkaohjelmaan voidaan sisällyttää kulttuuriohjelmaa, vapaampaa iltaohjelmaa, juhlalounaita tai -illallisia ja monenlaista erikoisohjelmaa ryhmän toiveiden mukaan ja näin tehdä ohjelmasta ryhmän näköinen. Vinkkejä ohjelmaan saatte esim. kulttuuri- ja kokousmatkan esimerkkiohjelmista. Lisätietoja sukulais- tai kaveriporukan matkaoista

 

Matkapaketteja omaan makuun

 
  

Hinta alkaen

299€

 
  

4

Päivää

 
Lue lisää
 
  

Hinta alkaen

499€

 
  

4

Päivää

 
Lue lisää
 
  

Hinta alkaen

399€

 
  

4

Päivää

 
Lue lisää

Erikoismatkoja

Voimme yhdistää matkaan ammattiin tai harrastukseen liittyviä vierailukohteita. Alhaalla on esimerkkejä järjestämistämme erikoisista käyntikohteista/aktiviteetista.

Tampereen yliopisto, kriminologian tiedekunta: käynti miliisimuseossa, KGB-museossa, luento yliopistossa, käynti Krestyn tutkintovankilassa, temaattinen kiertoajelu   

Kuopion palo-opisto: tutustuminen Pietarin hätätilaministeriön toimintaan, tutustumiskäynti paikallisella paloasemalla

Helsingin/Porin/Vaasan/Oulun yliopisto: tutustumiskäyntejä pietarilaisiin yrityksiin - mm. Ladogan vodkatehdas, Baltika-panimo, Suomi-instituutti, Suomalais-venäläinenkauppakamari, luentoja “doing business in Russia”  

Tampereen lakimiesyhdistys: tutustumiskäynti Venäjän federaation perustuslaillisessa oikeudessa

Taideopiskelijat/ystävät: Eremitaasin taidemuseo, Erarta-modernin taiteen museo, Muhinan taidekorkeakoulu, Venäläisen taiteen museo, Pietarhovi, Katariinan palatsi, Pavlovsk, Kunstkamera,

Urheiluseurat/harrastajat (arvokisat, KHL- ja Zenit-fanit):  ottelulippuja jääkiekkoon, jalkapalloon, yleisurheiluun, arvokisoihin yms. ystävyysotteluja paikallisia urheilujoukkueita vastaan.

Musiikin harrastajat: lippuja oopperaan, balettiin ja konsertteihin

Sotahistorian harrastajat: sotahistorialliset opastukset, käynnit tykistömuseossa, Piskarevskin hautausmaalla, Kronstandissa, Leningradin piiritysmusoessa, Mannerheim-linjalla jne. 

Kirjallisuuden harrastajat: Dostojevskin jalanjäljillä kävelykierrokset,Anna Ahmatovan, Dostojevskin kirjallisuusmuseot

Kulinaristit: temaattisia illallisia, tutustumista venäläiseen, gruusialaiseen, uzbekistanilaiseen, armenialaiseen keittiöihin sekä ainutlaatuisiin ravintolakonsepteihin.  

Rakennusyritykset: Vierailuita rakennusyrityksissä sekä työmailla

Juhlamatkat: Häät venäläiseen tapaan, syntypäivät, uusi vuosi Venäjällä

Bileporukat: Räväkät polttarimatkat, kiertoajelu tankilla, limusiiniajelua, tutustumista Pietarin yöelämään, baarikierros

 

Lähetä tarjouspyyntöMitä tehdä Pietarissa

Eremitaasin taidemuseo

Maailman kolmanneksi suurin taidemuseo on ehdoton kulttuuriteko - niinpä se sisältyykin laivamatkojen hintaan. Museo on lähtenyt Katariina II:n taidekokoelmista.

Pietarhovi

Pietari Suuri rakennutti kesäpalatsinsa Suomen lahden rannalle tavoitteenaan peitota Ranskan hovin ylpeyden - Versailles'n.

Pietarin kirkot

Näe Pietarin kolme upeinta kirkkoa: Verikirkko, Iisakin kirkko ja Nikolan merimieskirkko. Historian havinaa ja harrasta tunnelmaa.
 

Limusiiniajelu

Koe öinen Pietari loistokkaalla limusiiniajelulla! Kesällä käydään katsomassa kuuluista siltojen avausta. Kuohuviinitarjoilu.

Venäläinen illallinen

Tutustu venäläisen keittiön ja pöytäkulttuurin salaisuuksiin 4-ruokalajin perinneillallisella. Ilta huipentuu kansanmusiikkiesitykseen! 
 

Katariinan palatsi

Venäjän tunnetuin barokkityylinen palatsi sijaitsee Tsaarien kylässä, 30 km keskustasta. Retkellä käydään myös meripihkahuoneessa.

 

Ooppera / baletti

Pietarin baletti- ja oopperataide on maailman huippua. Jokaisella matkalla tarjoamme mahdollisuuden teatterielämykseen.

Kanavaristeily

Aikamatka palatsien, kanavien ja siltojen Pietariin romanttisella joki- ja kanavaristeilyllä! Taustalla klassinen musiikki ja kuohuviiniä.

Timetravels - Aikamatkat