Räätälöityjä ryhmämatkoja

   

  Upea Pietari on vain pienen matkan päässä! Pietari on oiva kohde sekä työ-, kulttuuri- että viihdematkoille ja parasta on, että yhteen matkaan voi sisällyttää vaikka kaikki! Pietari on kiehtova yhdistelmä länsimaista- ja venäläistä kulttuuria. Sen historiallisen keskustan arkkitehtuuri häikäisee ainutlaatuisuudellaan ja upeudellaan ja keskustan ulkopuolella pääsee tutustumaan myös neuvostoajan perintöön. Englannilla Pietarissa pärjää nykyään suhteellisen hyvin ja puutteet kielitaidossa korvataan elekielellä ja ymmärtäväisellä hymyllä.

   

  Yrityksemme kautta ryhmämatkan järjestäminen Pietariin on vaivatonta - räätälöimme matkapaketin ryhmänne tarpeiden mukaan, hoidamme kaikki matkajärjestelyt ja annamme valmiin tietopaketin vaadittavista matkavalmisteluista välitettäväksi ryhmän jäsenille. Kauttamme hoituvat niin Venäjän viisumit, matkavakuutukset, matkustusasiakirjat kuin matkan aikataulutus ja kaikki matkajärjestelyt. Voitte valita jonkin valmiin matkapakettipohjan, jonka pohjalta matkaa aletaan suunnitella:

   

  Kulttuurimatka

  Pietari tarjoaa monipuolisia kulttuurielämyksiä niin taiteen, musiikin kuin arkkitehtuurinkin osalta. Kulttuurimatka Pietariin voi sisältää hyvin monenlaista ohjelmaa. Suosituimpia vierailukohteita ovat esimerkiksi Eremitaasin taidemuseo ja keskustan upeat kirkot. Lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää käynti esimerkiksi Faberge-museossa, venäläisen taiteen museossa, kirjailijoiden kotimuseoissa tai kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa palatseissa. Iltaohjelmassa voi olla esimerkiksi ooppera- tai balettiesitys jossain Pietarin kuuluisista teattereista, venäläinen kansanmusiikkiesitys, venäläinen illallinen tai vaikuttava jokiristeily keskustan hämärtyvässä illassa kevät, kesä ja syksy aikaan.  Lisätietoja kulttuurimatkoista

  Kokous-/konferenssimatka

  Matka Pietariin on upea mahdollisuus yhdistää hyöty ja huvi. Työasioiden ja koulutusten lomassa ryhmä pääsee nauttimaan myös kaupungin annista kulttuuririentojen ja iltaelämän osalta. Kokous ja koulutustiloja voidaan järjestää jo juna-/laivamatkan ajalle ja Pietarissa hotellin yhteyteen tai jonnekin muualle kaupungille. Kokouksen yhteyteen on helppo järjestää ruokailu tai kahvitarjoilu ja kokouksesta voidaan suoraan tai vaatteiden vaihdon kautta lähteä nauttimaan muusta kaupungin tarjonnasta. Lisätietoja kokous-/konferenssimatkoista

  Tyky-matka

  Ympäristön vaihdos luo oivat puitteet työhyvinvoinnin kehittämiseen työporukan kesken. Matka Pietariin on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää ryhmän yhteiset kokoukset ja muut aktiviteetit upean kaupungin mahtavaan kulttuuritarjontaan. Tilat yrityksen järjestämille kokouksille ja aktiviteeteille järjestyvät hotellin konferenssitiloista tai muista Pietarin lukuisista vuokrattavista tiloista. Ohjelmaan voidaan myös suunnitella erilaisia ryhmätehtäviä kaupungilla tai jossakin valitussa kohteessa - vain mielikuvitus on rajana. Tyky-aktiviteettien yhteyteen voidaan järjestää ruokailuja ja/tai kahvitarjoiluja ja aktiviteeteista voidaan suoraan tai vaatteiden vaihdon kautta lähteä nauttimaan kaupungin upeasta tarjonnasta museoiden, palatsien tai erilaisten iltaohjelmien muodossa. Lisätietoja tyky-matkoista

  Sukulais- tai kaveriporukan matka

  Juhlat tulossa, mutta kohde haussa? Pietariin voidaan järjestää erilaisia matkoja myös erilaisille sukulais- tai kaveriporukoille - kaupunkiin voidaan lähteä juhlistamaan esim. syntymä- tai hääpäivää, polttareita, jälleennäkemistä tai ihan muuten vaan. Matkaohjelmaan voidaan sisällyttää kulttuuriohjelmaa, vapaampaa iltaohjelmaa, juhlalounaita tai -illallisia ja monenlaista erikoisohjelmaa ryhmän toiveiden mukaan ja näin tehdä ohjelmasta ryhmän näköinen. Vinkkejä ohjelmaan saatte esim. kulttuuri- ja kokousmatkan esimerkkiohjelmista. Lisätietoja sukulais- tai kaveriporukan matkaoista

  Moskovan matka

  Onko Pietari jo nähty? Sitten seuraavaksi Moskovaan! Moskova, Venäjän hallinnon pääkaupunki ja liike-elämän kiihkeästi sykkivä sydän, on vain junamatkan päässä Suomesta. Yöjuna “Tolstoi” kuljettaa matkustajan kätevästi yön aikana Helsingistä Moskovaan 2-4 hlö:n junahyteissä. Passimuodollisuudet ja rajatarkastus suoritetaan junan liikkuessa ja juna saapuu suoraan Moskovan ytimeen, Leningradskaja-rautatieasemalle, josta tutustuminen kaupunkiin on helppo aloittaa. Vaihtoehtoja majoitukselle löytyy useita aivan Moskovan keskustasta ja ryhmän viihtyvyydestä ja turvallisuudesta kaupungissa huolehtii suomenkielinen oppaamme. Lisätietoja Moskovan matkoista

   

  Erikoismatkoja

  Voimme yhdistää matkaan ammattiin tai harrastukseen liittyviä vierailukohteita. Alhaalla on esimerkkejä järjestämistämme erikoisista käyntikohteista/aktiviteetista.

  Tampereen yliopisto, kriminologian tiedekunta: käynti miliisimuseossa, KGB-museossa, luento yliopistossa, käynti Krestyn tutkintovankilassa, temaattinen kiertoajelu   

  Kuopion palo-opisto: tutustuminen Pietarin hätätilaministeriön toimintaan, tutustumiskäynti paikallisella paloasemalla

  Helsingin/Porin/Vaasan/Oulun yliopisto: tutustumiskäyntejä pietarilaisiin yrityksiin - mm. Ladogan vodkatehdas, Baltika-panimo, Suomi-instituutti, Suomalais-venäläinenkauppakamari, luentoja “doing business in Russia”  

  Tampereen lakimiesyhdistys: tutustumiskäynti Venäjän federaation perustuslaillisessa oikeudessa

  Taideopiskelijat/ystävät: Eremitaasin taidemuseo, Erarta-modernin taiteen museo, Muhinan taidekorkeakoulu, Venäläisen taiteen museo, Pietarhovi, Katariinan palatsi, Pavlovsk, Kunstkamera,

  Urheiluseurat/harrastajat (arvokisat, KHL- ja Zenit-fanit):  ottelulippuja jääkiekkoon, jalkapalloon, yleisurheiluun, arvokisoihin yms. ystävyysotteluja paikallisia urheilujoukkueita vastaan.

  Musiikin harrastajat: lippuja oopperaan, balettiin ja konsertteihin

  Sotahistorian harrastajat: sotahistorialliset opastukset, käynnit tykistömuseossa, Piskarevskin hautausmaalla, Kronstandissa, Leningradin piiritysmusoessa, Mannerheim-linjalla jne. 

  Kirjallisuuden harrastajat: Dostojevskin jalanjäljillä kävelykierrokset,Anna Ahmatovan, Dostojevskin kirjallisuusmuseot

  Kulinaristit: temaattisia illallisia, tutustumista venäläiseen, gruusialaiseen, uzbekistanilaiseen, armenialaiseen keittiöihin sekä ainutlaatuisiin ravintolakonsepteihin.  

  Rakennusyritykset: Vierailuita rakennusyrityksissä sekä työmailla

  Juhlamatkat: Häät venäläiseen tapaan, syntypäivät, uusi vuosi Venäjällä

  Bileporukat: Räväkät polttarimatkat, kiertoajelu tankilla, limusiiniajelua, tutustumista Pietarin yöelämään, baarikierros

   

  Lähetä tarjouspyyntö  Mitä tehdä Pietarissa

  Eremitaasin taidemuseo

  Maailman kolmanneksi suurin taidemuseo on ehdoton kulttuuriteko - niinpä se sisältyykin laivamatkojen hintaan. Museo on lähtenyt Katariina II:n taidekokoelmista.

  Pietarhovi

  Pietari Suuri rakennutti kesäpalatsinsa Suomen lahden rannalle tavoitteenaan peitota Ranskan hovin ylpeyden - Versailles'n.

  Pietarin kirkot

  Näe Pietarin kolme upeinta kirkkoa: Verikirkko, Iisakin kirkko ja Nikolan merimieskirkko. Historian havinaa ja harrasta tunnelmaa.
   

  Limusiiniajelu

  Koe öinen Pietari loistokkaalla limusiiniajelulla! Kesällä käydään katsomassa kuuluista siltojen avausta. Kuohuviinitarjoilu.

  Venäläinen illallinen

  Tutustu venäläisen keittiön ja pöytäkulttuurin salaisuuksiin 4-ruokalajin perinneillallisella. Ilta huipentuu kansanmusiikkiesitykseen! 
   

  Katariinan palatsi

  Venäjän tunnetuin barokkityylinen palatsi sijaitsee Tsaarien kylässä, 30 km keskustasta. Retkellä käydään myös meripihkahuoneessa.

   

  Ooppera / baletti

  Pietarin baletti- ja oopperataide on maailman huippua. Jokaisella matkalla tarjoamme mahdollisuuden teatterielämykseen.

  Kanavaristeily

  Aikamatka palatsien, kanavien ja siltojen Pietariin romanttisella joki- ja kanavaristeilyllä! Taustalla klassinen musiikki ja kuohuviiniä.

  Timetravels - Aikamatkat