Historiaa

Moskovan ruhtinaskunnan ja tsaarien Venäjän keskus 1700-luvulle saakka, Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation pääkaupunki.


Nähtävyyksiä

Keskiajan Kreml ja Punainen tori, Stalinin barokkoa ja Neuvostoliiton arkkitehtuuria, sipulikirkkoja ja moderneja pilvenpiirtäjiä. 


Kulttuuria

Balettia tai oppeeraa Bolshoi-teatterissa, taidehistorian mestariteoksia Tretjakovin galleriassa ja satoja muita kohteita.

Kohteita moskovassa

Kreml ja asehuone

Kreml on kaupungin vanhin osa ja Venäjän sydän, joka symboloi sen mysteeriä ja valtaa. Asehuoneessa on kokoelma Venäjän hovin aarteita.

Punainen tori

Punaisella torilla riittää tekemistä: Vasilin kirkko ja Kremlin torni, perinteikäs kauppakeskus GUM, Lenin mausoleumi ja historiallinen museo.

 

Tretjakovin galleria

Maailman kuuluisin venäläiselle taiteelle omistettu museo kattaa venäläisten taiteilijoiden mestariteoksia 1000-luvulta nykypäivään.

 

Moskovan metro

Neuvostoarkkitehtuurin tyylinäyte ja maailman toimiivin maanalainen, jonka asemat kutsuttiin Neuvostoliiton kansan palatseiksi. 

 
 

Kylmän sodan museo

Kylmän sodan historiaa Neuvostoliiton korkeimman johdon vanhassa ydinsodan kestävässä komentokeskuksessa, 60 metriä maan alla.

Sirkus

Venäjän sirkustaide on maailman kärkikastia. Luvassa huimapäistä akrobatiaa, eksoottisia sirkuseläimiä, klovneja sekä upea show-esitys.

Timetravels - Aikamatkat