Aikamatkat Oy on järjestänyt Venäjän matkoja jo vuodesta 2005. Tarjoamme laadukkaita kulttuurimatkoja Pietariin vuosien kokemuksella. Opastus matkoillamme on suomeksi. Järjestämme myös räätälöityjä pakettimatkoja ryhmille Pietariin, Moskovaan, Viipuriin ja muualle Venäjälle.

Matkat Venäjälle

  • Moskova on jännittävä yhdistelmä Venäjän historiaa. Kaupungissa yhdistyy tsaarien ajan historia mielenkiintoisella tavalla neuvostohistoriaan sekä moderniin arkkitehtuuriin. Mukana on suomenkielinen matkanjohtaja ja voitte valita itse toivomanne retket kulttuurimatkallenne, joita ovat mm. Vierailun Kremliin, Kylmän sodan museoon, Moskovan metroon, Tretjakovin taidegalleriaan. Matka Venäjän pääkaupunkiin taittuu mukavasti Tolstoi-junalla ja viisumin saa myös meidän kauttamme.

 

  • Pietarin matkoillamme näet kaupungin keskeiset nähtävyydet suomenkielisen oppaan johdolla. Upean Pietarin historialliset palatsit, museot, lukuisat kanavat ja rantakadut tarjoavat matkailijalle elämyksiä ympäri vuoden. Toteutamme pakettimatkoja Pietariin sekä bussilla (ilmainen sähköinen viisumi), junalla (tavallinen turistiviisumi) ja laivalla (viisumivapaa). Retkitarjonnastamme voitte valita itsellenne mieluisat kohteet ja siten valita toivomanne sisällön Pietarin matkallenne. Voimme myös järjestää räätälöidyn matkan ryhmällenne, kuten virkistysmatkan, luokkaretken, opintomatkan jne.

alkaen 250€

alkaen 250€

 

 

  • Viikonloppumatka Viipuriin junalla tai bussilla! Aivan oven takan oleva Viipuri tarjoaa kaiken mitä lyhyeltä kaupunkilomalta voi toivoa: kulttuuria, historiaa, hyvää ruokaa, laadukkaita ostoksia ja edullisia hintoja. Toteutamme ryhmällenne toiveen mukaan Viipuriin niin kotiseutumatkan, kulttuurimatkan kuin virkistysmatkankin.

 

VENÄJÄN VIISUMIPALVELU

  • Järjestämme viisumin Venäjälle matkapakettiemme oston yhteydessä. Kauttamme järjestyy nopeasti sekä ryhmäviisumi että henkilökohtainen viisumi. Avustamme myös ilmaisen sähköisen viisumin hankinnassa tarvittaessa.

RÄÄTÄLÖITYJÄ RYHMÄMATKOJA

 

Kulttuurimatka

Pietari ja Moskova tarjoavat monipuolisia kulttuurielämyksiä niin taiteen, musiikin kuin arkkitehtuurinkin osalta. Kulttuurimatka voi sisältää hyvin monenlaista ohjelmaa. Suosituimpia vierailukohteita ovat esimerkiksi Pietarissa Eremitaasin taidemuseo ja keskustan upeat kirkot. Lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää käynti esimerkiksi Faberge-museossa, venäläisen taiteen museossa, kirjailijoiden kotimuseoissa tai kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa palatseissa. Iltaohjelmassa voi olla esimerkiksi ooppera- tai balettiesitys jossain kuuluisista teattereista, venäläinen kansanmusiikkiesitys, venäläinen illallinen tai vaikuttava jokiristeily keskustan hämärtyvässä illassa kevät, kesä ja syksy aikaan.

 
 

Kokous-/konferenssimatka

Matka Venäjälle on upea mahdollisuus yhdistää hyöty ja huvi. Työasioiden ja koulutusten lomassa ryhmä pääsee nauttimaan myös kaupungin annista kulttuuririentojen ja iltaelämän osalta. Kokous ja koulutustiloja voidaan järjestää jo juna-/laivamatkan ajalle sekä hotellin yhteyteen tai jonnekin muualle kaupungille. Kokouksen yhteyteen on helppo järjestää ruokailu tai kahvitarjoilu ja kokouksesta voidaan suoraan tai vaatteiden vaihdon kautta lähteä nauttimaan muusta kaupungin tarjonnasta.

 
 

Sukulais- tai kaveriporukan matka

Juhlat tulossa, mutta kohde haussa? Pietariin voidaan järjestää erilaisia matkoja myös erilaisille sukulais- tai kaveriporukoille - kaupunkiin voidaan lähteä juhlistamaan esim. syntymä- tai hääpäivää, polttareita, jälleennäkemistä tai ihan muuten vaan. Matkaohjelmaan voidaan sisällyttää kulttuuriohjelmaa, vapaampaa iltaohjelmaa, juhlalounaita tai -illallisia ja monenlaista erikoisohjelmaa ryhmän toiveiden mukaan ja näin tehdä ohjelmasta ryhmän näköinen. Vinkkejä ohjelmaan saatte esim. kulttuuri- ja kokousmatkan esimerkkiohjelmista.

 

Lähetä tarjouspyyntö

Timetravels - Aikamatkat