Kisamatkat

Aikamatkat järjestää neljä eripituista matkaa vuoden 2015 jääkiekon MM-kisoihin: kolme matkaa alkulohkoon ja yhden matkan välieriin ja finaaliin. Suomen alkusarjan osalta turnaus pelataan Tshekin Ostravassa ja loppupelit Prahassa. Alkulohkossaan Suomi kohtaa USAn, Tanskan, Norjan, Slovenian, Slovakian, Venäjän ja Valkovenäjän. Tarjoamme suoran lentoyhteyden Helsingistä Ostravaan Finnairin charter-koneella ja liitäntäkuljetukset majoituksiin ja pelipaikkoihin. Runsaasta majoitusvalikoimasta löytyy niin upeita 4 tahden hotelleja kuin edullisia kisakylä-tyyppisiä majapaikkoja. Matkan aikana kokeneet matkanjohtajamme varmistavat, että kaikki pelittää niin kuin pitää.

Lataa esite >>>
 

Vahvuutemme

Finnair / Jet Time charter 

Alkusarjan matkat hoidetaan charter-lentokoneella reitillä Helsinki-Ostrava-Helsinki. Perillä kuljetukset lentoasemalta majapaikkoihin. 

Fanitunnelmaa

Lämmittelystä fanibusseissa pelien jälkeisiin jatkoihin – tunnelmasta pitävät huolta viime vuoden Minskin kisoista tutut ja hauskoiksi kehutut matkanjohtajat.

Kulttuuriretket

Välipäivinä järjestetään opastettuja retkiä paikallisella panimolla, kaivosmuseossa ja surullisen kuuluisalla Auschwitzilla. Lisäksi tarjolla kiertoajeluja Prahaan.

Timetravels - Aikamatkat