Vietä viikko tai viikonloppu kesäisessä Krakovassa! Krakovan matkat järjestämme Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä. Puolan entinen pääkaupunki on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista eikä syyttä: kaupungin värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin kuuluva vanha kaupunki, lukuisat retkikohteet ja ystävällinen puolalainen palvelu tarjoavatkin mitä viehättävimmän lomakohteen.

Krakovan matkalla pääset

Kaupungille

Entinen kuninkaiden kaupunki valloittaa kävijän kauneudellaan: lukuisat kirkot, torit, kahvilat ja keskiaikaiset kujat tarjoavat elämyksiä pidemmällekin kaupunkilomalle. 

Ostoksille

Puolan hintataso on tunnetusti edullinen joten Krakovassa kannattaa säästää ainakin muutama tunti ostoksia varten. Sympaattiset puolalaiset ihastuttavat myös aina ystävällisellä palvelullaan!

Retkille

Krakovan matkalla kannattaa osallistua monipuolisille retkille. Päiväretket ovat mahdollisia lukuisiin kiehtoviin kohteisiin: Wieliczkan suolakaivoksille, Auschwitzin keskitysleirimuseoon, lähiseudun keskiaikaisiin linnoituksiin ja pikkukaupunkeihin.
 

Vuorille

Mahtavat vuoristomaisemat avautuvat vain parin tunnin ajomatkan päässä Krakovasta. Puolalaiset lähtevät itsekin usein retkeilemään Tatra-vuorille. Zakopanen kaupunki ja ympäröivät vuoret ovat suosittuja retkeilykohteita niin kesällä kuin talvellakin.

Timetravels - Aikamatkat