Päivitys 17.03.2020 

Aikamatkat Oy peruu koko kevään matkatuotannon 30.5.2020 asti. Tämän hetkisen tiedon mukaan on varmaa että myös IIHF2020 matka tullaan perumaan ja virallinen vahvistus asiasta tulee lähipäivinä. Aikamatkat Oy on yhteydessä kaikkiin matkansa varanneihin maksujen palauttamisesta. Maksujen palautus toteutetana samalla maksuvälineellä kun matka on maksettu. Palautusprosessiin menee aikaa 2-3 viikkoa. 

Päivitys 13.03.2020 

WHO:n julistettua koronavirusepidemia pandemiaksi, Suomen, Pohjoismaiden, Baltian maiden ja Venäjän hallitukset ovat päivittäneet matkustussuosituksiaan. Aikamatkoilla ei ole suomalaiskuluttajille järjestettäviä matkoja maalikuussa. Huhtikuussa järjestettäville Venäjän matkoille myönnetään tässä vaiheessa ilmainen peruutusoikeus. IIHF2020 matka Sveitsiin toukokuussa 2020 -> tämän matkan kohtalo riippuu tilanteen kehittymisestä lähipäivinä.

Seuraamme tilannetta ja olemme pian yhteydessä kaikkiin matkustajiimme.    

04.03.2020

Onko tällä hetkellä turvallista varata tulevia matkojamme?

Tällä hetkellä matkustaminen Skandinaviassa, Baltian maissa ja Venäjällä on turvallista ja suomalaisia kohtaan ei ole asetettu matkustusrajoitteita näillä alueilla. Seuraamme päivittäin Suomen terveysviranomaisten tiedotuksia koronavirukseen liittyen, kuten myös kohdemaidemme suurlähetystöjen ja ministeriöiden tiedotuskanavia. Olemme välittömästi yhteydessä kaikkiin matkustajiin, jos matkavaraukseen tai matkustusohjeisiin kohdemaissamme tulee muutoksia.

Matkan peruuntuminen force majeure-tapauksissa

Jos Aikamatkat Oy joutuu perumaan matkasi matkustusrajoitteiden takia, olet oikeutettu saamaan täyden korvauksen varauksestasi. Aikamatkat Oy:n on voimassaoleva matkatakaus KKV:n rekisterinumerolla 514/06/Mj, yritystunnus 2011937-5.

Matkojen peruutuskäytäntö

Päivitämme väliaikaisesti normaalia hyvityskäytäntöämme allaolevilla lisäyksillä koronavirukseen ja sen riskeihin liittyen. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme hankkimaan matkalleen matkavakuutuksen joko matkavarauksen yhteydessä tai omalta matkavakuutusyhtiöltäsi.

  • Jos lentosi, junasi tai muu kuljetusyhteys matkallemme peruuntuu koronaviruksen takia, hyvitämme sinulle takaisin kaikki hyvitettävissä olevat osat matkastasi. Hyvitettävän summan koko on täysin sidonnainen matkakohteeseen ja peruuttamisen ajankohtaan.
  • Mikäli olet sairastunut koronavirukseen, sinut on asettu karanteeniin tai joku lähipiirissäsi on diagnosoitu sairastuneeksi, takaamme matkasi hyvityksen lääkärintodistusta vastaan. (Ensisijaisesti korvausta tulee hakea kuitenkin matkavakuutusyhtiöltäsi.) Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa.
  • Muissa tapauksissa, joihin liittyy selkeästi kohonnut koronaviruksen tartuntariski, esim. olet vieraillut korkean tartuntariskin alueella, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Käymme läpi jokaisen tilanteen tapauskohtaisesti ja otamme yhteyttä sinuun niin pikaisesti kuin voimme.
  • Matkalle ei missään nimessä kannata lähteä flunssaisena. Mikäli sinulla on flunssaoireita juuri ennen matkaa, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme

 

Muuta kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää ohjeisiimme ja matkaehtoihin liittyen, olethan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse. Matkustajien terveys ja turvallisuus on meille aina etusijalla.
Timetravels - Aikamatkat